Studenten

Gaandeweg groeiden de twijfels en de onzekerheid. Heb ik wel een goede studiekeuze gemaakt? Je voelde je niet op je plek en uiteindelijk liep je vast. Simpelweg omdat je hbo- of universitaire studie toch niet helemaal past bij wie je bent of niet aan je verwachtingen voldoet. Wat nu? TRIAK helpt je graag verder.

Samen met TRIAK ontdek je welke studie wel goed aansluit op jouw kwaliteit en interesses. Door aandachtig naar je te luisteren en de juiste vragen te stellen proberen we jouw verlangens, drijfveren en talenten naar boven te halen. Vaak weet je onbewust wel wat je moet kiezen, maar heb je net dat extra zetje nodig om het ook daadwerkelijk bewust te maken.

Het traject "passende studiekeuze" duurt meestal drie tot vier weken. Wat het je oplevert? Meer dan je denkt. Je leert bewuster kiezen voor je eigen toekomst, omdat:
je beter weet wie je bent en wat je nu echt wilt
je weet wat je motiveert, inspireert en waar je energie van krijgt
je meer kennis hebt van mogelijke studies en het daarbij behorende werkveld
je een helder inzicht krijgt in welke studie bij jou past


Hoe ziet het traject "passende studiekeuze" eruit?

Tessa en Mirjam hebben het traject "passende studiekeuze" al doorlopen. Lees hier hun ervaringen.
Iris stopte met de studie verpleegkunde. Tijdens de gesprekken met TRIAK kwam een onbewuste voorkeur naar boven:
"Toen ik verpleegkunde studeerde, heb ik geen enkel tentamen gehaald. Na het traject “passende studiekeuze” heb ik me ingeschreven voor de PABO en het bevalt me supergoed! Ik had vorig blok 8 tentamens, waarvan ik er maar 1 niet heb gehaald.
De gesprekken met TRIAK hebben me erg goed gedaan. Ik zat dus altijd al met de PABO in mijn achterhoofd, maar ik had er nooit voor gekozen als ik het traject niet had gevolgd. Ik ben ontzettend blij met deze keuze. Het is een hele drukke studie, maar wel helemaal de mijne!"