Routebeschrijving

Met de auto vanuit de richting Groningen
Je neemt de A7 vanuit Groningen richting Drachten. Je verlaat de snelweg bij afslag Drachten-West. Aan het einde van de afslag ga je rechtsaf. Daarna rijd je richting de rotonde en daar neem je de eerste afslag. Je rijdt de Eikensingel op en bij de derde weg sla je linksaf en rijd je de Elzewal in. Halverwege gaat deze straat over in de Berkelaan. Nummer 22 vind je aan de linkerkant.

Met de auto vanuit de richting Zwolle/Heerenveen
Je neemt de A7 vanuit Heerenveen richting Drachten. Je verlaat de snelweg bij afslag Drachten-West. Aan het einde van de afslag ga je rechtsaf. Daarna rijd je richting de rotonde en daar neem je de eerste afslag. Je rijdt de Eikensingel op en bij de derde weg sla je linksaf en rijd je de Elzewal in. Halverwege gaat deze straat over in de Berkelaan. Nummer 22 vind je aan de linkerkant.

Met de auto vanuit de richting Leeuwarden
Je neemt de N31 vanuit Leeuwarden richting Drachten. Je verlaat de autoweg bij Drachten-Noord. Aan het einde van de afslag ga je rechtsaf. Dan rijd je rechtdoor en je neemt bij de eerste drie rotondes de tweede afslag (in principe dus steeds rechtdoor). De vierde rotonde rijd je driekwart rond. Je rijdt de Eikesingel op en bij de derde weg sla je linksaf de Elzewal in. Halverwege gaat deze straat over in de Berkelaan. Nummer 22 vind je aan de linkerkant.

Met de bus vanuit Groningen
Met de Q-liner (lijn 314) rijd je in een half uurtje naar Drachten. Je stapt uit bij de Eikesingel en loopt richting het centrum. Bij de tweede weg sla je linksaf de Elzewal in. Halverwege gaat deze straat over in de Berkelaan. Nummer 22 vind je aan de linkerkant.

Met de bus vanuit Heerenveen
Met de Q-liner (lijn 310) rijd je in 15 minuten naar Drachten. Je stapt uit bij de Eikesingel en loopt richting het centrum. Bij de tweede weg sla je linksaf de Elzewal in. Halverwege gaat deze straat over in de Berkelaan. Nummer 22 vind je aan de linkerkant.

Met de bus vanuit Leeuwarden
Met de Q-liner (lijn 320) rijd je in 20 minuten naar Drachten. Je stapt uit bij het Van Knobedorffplein (busstation) en loopt de Burgemeester Wuiteweg in. Bij de derde weg sla je rechtsaf de Fabriciuslaan in. De eerste straat linksaf slaan de Esserweg in en daarna de eerste straat rechts. Je loopt de Berkelaan in tot voorbij de bocht. Vijftig meter voorbij de bocht vind je nummer 22 aan je rechterhand.